RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR


   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!


Se termina pe
22.11.2018
Licitatie cu 4 porumbei originali Clicque Gino (Belgia) oferiti de Raymond Rutten

Gino Clicque este un nume mare in sportul columbofil international. Dupa licitatia de pe pipa unde a vandut porumbei cu sume astronomice porumbeii lui au fost din ce in ce mai cautati. Pentru ca incercam sa oferim porumbei de cea mai mare calitate, greu accesibili pentru multi dintre noi, am incercat sa obtinem pentru licitatiile noastre originali Gino Clicque reusind sa obtinem 4. Foarte putini crescatori din Romania detin originali Gino iar reusita noastra ne bucura dupa ce am obtinut si 3 originali Jellema tot prin intermediul prietenului nostru Raymond Rutten. 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Raymond Rutten - Olanda. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

O oportunitate, poate unica, pentru iubitorii concursurilor de demifond-fond!

Se termina pe
21.11.2018
Licitatie cu 9 pui oferiti de Bocanet Catalin -

Bocanet Catalin, deja un nume foarte cunoscut mai ales prin rezultatele formidabile obtinute la concursurile de fond dar si la maraton, ofera la licitatie pe site-ul nostru un grup de 9 pui cu origini deosebite pentru iubitorii de maraton!

In urma investitiilor masive in porumbei de maraton a reusit sa adune un grup puternic de porumbei cu origini fantastice pentru categoria maraton si ofera pui direct din noile achizitii.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Bocanet Catalin - Tg. Neamt. Transportul pana la cumparator costa 50 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

Se termina pe
20.11.2018
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Wim Muller (Olanda)

Pentru al doilea an consecutiv, Wim Muller, legendarul maratonist olandez, ofera la licitatie prin intermediul site-ului nostru, un grup de 10 porumbei cu origini SENZATIONALE. Fii/fiice si frati cu starurile sezonului 2017-2018!

Cu peste 25 de ani de activitate columbofila la cel mai inalt nivel, cu porumbei de cea mai buna calitate, tinteste mereu concursul de maraton suprem BARCELONA. Si-a creat o familie de porumbei care se evidentiaza la concursurile grele de maraton, cu vant din fata si canicula.

In aceasta licitatie Wim pune la dispozitie 10 pui din cei mai buni porumbei ai sezonului 2017-2018. O ocazie unica de a achizitiona porumbei cu sange de mare clasa.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Wim Muller. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! .

NOU! Wim Muller a realizat chiar azi video-uri de prezentare cu fiecare porumbel din licitatie, totul pentru o informare corecta pentru dumneavoastra! Suntem probabil unici in Europa care oferim astfel de video-uri realizate chiar de proprietari, totul din respect pentru dumneavoastra, clientii nostri!

Se termina pe
18.11.2018
Licitatie cu 9 pui oferiti de Cobzaru Daniel - Tecuci partea 2

Domnul Cobzaru Daniel din Tecuci, Judetul Galati este unul dintre cei mai buni maratonisti din Romania. A concurat intotdeauna doar la etape de fond si maraton. Si-a creat propria familie de porumbei care in decursul anilor a devenit imbatabila la aceste concursuri. Baza porumbeilor actuali este formata din doi porumbei formidabili: RO 171118-2000 F Campioana : 2 Nat. Fond + 1 Nat. As Maraton 2005 si NL 1559093-2004 Olandezu - reproducator de exceptie. Acesti doi porumbei apar in aproape toate pedigreele campionilor d-lui Cobzaru si a multor altor crescatori din tara. In aceasta licitatie am pregatit un grup superb de 9 pui, fii/fiice din reproducatorii de top ai crescatoriei.

O ocazie superba de a achizitiona porumbei de mare valoare pentru etapele de maraton si maraton extrem!

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

ATENTIE! Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel (ADMINISTRATOR COLUMBOFIL.NET -TEL 0720 424 586) Transportul pana la cumparator costa 50 de lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face prin Tules Andrei sau alte variante stabilite intre cumparator si site-ul nostru.

Se termina pe
18.11.2018
Licitatie cu 9 pui oferiti de Cobzaru Daniel - Tecuci partea 1

Domnul Cobzaru Daniel din Tecuci, Judetul Galati este unul dintre cei mai buni maratonisti din Romania. A concurat intotdeauna doar la etape de fond si maraton. Si-a creat propria familie de porumbei care in decursul anilor a devenit imbatabila la aceste concursuri. Baza porumbeilor actuali este formata din doi porumbei formidabili: RO 171118-2000 F Campioana : 2 Nat. Fond + 1 Nat. As Maraton 2005 si NL 1559093-2004 Olandezu - reproducator de exceptie. Acesti doi porumbei apar in aproape toate pedigreele campionilor d-lui Cobzaru si a multor altor crescatori din tara. In aceasta licitatie am pregatit un grup superb de 9  pui, fii/fiice  din reproducatorii de top ai crescatoriei.

O ocazie superba de a achizitiona porumbei de mare valoare pentru etapele de maraton si maraton extrem!

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR  ! 

ATENTIE! Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel (ADMINISTRATOR COLUMBOFIL.NET -TEL 0720 424 586) Transportul pana la cumparator costa 50 de lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face prin Tules Andrei sau alte variante stabilite intre cumparator si site-ul nostru.

Finalizat pe
13.11.2018
Super licitatie cu 3 originali Jelle Jellema oferiti de Raymond Rutten - Olanda

Este cunoscut faptul ca mega celebrul maratonist Jelle Jellema are contract cu cei de la pipa. In consecinta, este exclus sa va putem oferi porumbei direct de la el.

Pentru ca am fost solicitati foarte mult sa aducem originali de Jelle Jellema, am incercat prin relatiile noastre sa obtinem cativa porumbei. Cu ajutorul lui Raymond Rutten, va oferim la licitatie 3 originali Jelle Jellema (doi dintre ei fiind cumparati direct de la Jellema anul trecut). Cu toate ca nu sunt apropiati (fii sau nepoti) din starurile crescatoriei, originile lor sunt fantastice, in pedigree regasindu-se toti porumbeii celebri ai acestuia.

Click pe link-ul de mai jos pentru a citi un interesant articol postat pe site-ul nostru despre porumbeii Jelle Jellema

http://www.columbofil.net/stiri/?p=21534

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Raymond Rutten - Olanda. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi achitat de catre acesta.

Atentie! Porumbeii sunt oferiti de Raymond Rutten! 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
12.11.2018
Super licitatie cu 11 pui 2018 oferiti de A.P. Overwater - Olanda

Am tinut mereu sa  oferim porumbei de calitate care sa fie pe placul cumparatorilor. Datorita relatiei speciale de prietenie dintre noi si A.P., am primit mereu porumbei de cea mai buna calitate, impecabili la mana.
Dovada stau referintele primite de la columbofilii care au achizitionat porumbei de pe site-ul nostru, cel mai recend venind din partea domnului Negoita Ionel din Braila, care in acest an la etapa de Goldap 1093 km a obtinut locul 1 judetean din 439 porumbei si loc 3 pe lansare din 866 porumbei cu o videza medie de 947 m/minut. Tatal acestei femele este cumparat direct de pe site-ul nostru chiar la prima licitatie in care A.P. a oferit porumbei in 2015.
Iata ca si in acest an, dupa un sezon foarte bun al lui A.P. pe care l-a incheiat cu rezultate de top, ne ofera din nou un grup de 11 pui 2018, fii/fiice - nepoti/nepoate din cei mai reprezentativi porumbei ai crescatoriei.
Cea mai buna etapa din acest sezon a fost St. Vincent unde ocupa locurile: 20, 42 , 66, 92, 132, 145, 154 national etc. 999 km din 2,569 porumbei.

Din pedigree, va puteti da seama cum A.P. lucreaza doar pe cativa porumbei exponentiali ai crescatoriei, toti fiind nepoti ai catorva porumbei de baza cum ar fi "De Niewe Dure", "The Night Lady", "De Turbo Barcelona" etc.
A.P. Overwater va doreste mult succes tuturor participantilor!
Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria A.P. Overwater - Olanda. Transportul pana la cumparator costa 50 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta.

NOU! A.P. Overwater a realizat video cu fiecare porumbel in parte la cerinta noastra! Le puteti vedea sub fiecare pedigree sau pe pagina de youtube Fildan Vlad! Inca o dovada de incredere ca porumbeii sunt direct oferiti de A.P. si ca inca sunt in crescatoria lui, pana dupa finalizarea licitatiei! Multumim A.P.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
11.11.2018
Licitatie cu 10 pui oferiti de Vieru Liviu , Caracal, jud. Olt

Vieru Liviu este unul din crescatorii de top din noua generatie. Dupa ce a concurat cu mare succes la concursurile de o zi, 100-700 km, a luat decizia de a se specializa pe fond-maraton, putine cupluri de 100-700 km au ramas in crescatoria lui. A achizitionat porumbei de cea mai buna calitate de la Cobzaru Daniel, Preda Gheorghe, Magirescu+Ojog+Dorneanu, Lazar Paraschiv etc. pentu categoria maraton, o buna parte chiar de la licitatiile de pe columbofil.net. Inca din sezonul 2018 achizitiile facute s-au dovedit a fi castigatoare, puii rezultati reusind sa se evidentieze la etapele din aceasta toamna, reusind clasari bune si foarte bune.
In aceasta licitatie, domnul Vieru Liviu ofera un grup de 10 pui cu origini foarte bune, atat din porumbeii de viteza-demifond-fond care au confirmat cat si din noile achizitii de maraton.

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !


Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Vieru Liviu – Caracal, jud. Olt. Transportul pana la cumparator costa 50 lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face prin Tules Andrei sau alte variante stabilite intre cumparator si site-ul nostru.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
11.11.2018
Licitatie cu 10 pui oferiti de Lemnaru Cristian - Slatina, Olt !

Lemnaru Cristi - Slatina, jud. Olt, un crescator formidabil la cursele de viteza si in special demifond!

Cand urmarim clasamentele etapelor in care domnul Lemnaru Cristi isi angajeaza porumbeii ne dam seama imediat de valoarea acestora. Sosiri grupate, sosiri in varful clasamentului, dominarea categorica a unor etape ne indica calitatea superioara a porumbeilor. Titlul de CEL MAI BUN PORUMBEL LA DEMIDOND AL EUROPEI obtinut in 2014 de RO 402974-2011 "Miss Dortmund" intareste afirmatiile noastre. Titlurile de campion national obtinute in ultimii ani afirma inca o data, daca mai era nevoie, statutul de campion al d-lui Lemnaru.

Loc 1 National Demifond Crescatori 2013

Loc 1 National General Crescatori 2013

Loc 2 National Viteza Crescatori 2013

Loc 2,6 National Demifond Maturi 2013

Loc 5 National Demifond Tineret 2013

Loc 9 National Viteza Maturi 2013

Loc 11 National AS Fond Maturi 2013

Loc 13 National General Maturi 2013

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !

ATENTIE ! Porumbeii sunt in crescatoria Lemnaru Cristian . Transportul pana la cumparator costa 50 de lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face prin Tules Andrei sau alte variante stabilite intre cumparator si site-ul nostru.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
06.11.2018
Licitatie cu 10 porumbei oferiti de Machiel Buijk - Olanda

Machiel Buijk este conservatorul liniei de porumbei Aarden, probabil cei mai buni porumbei pentru concursurile de maraton. Unul dintre cei mai celebri porumbei Aarden a fost DOLLE. Urmasii acestui porumbel au facut senzatie si fac in continuare senzatie la concursurile de maraton.

In prezenta licitatie va punem la dispozitie prin amabilitatea lui Machiel Buijk 10 porumbei direct din compartimentul sau de reproductie. Pui din acesti porumbei s-au vandut cu sume foarte mari in America, Taiwan, chiar si Romania. 

Pentru o mai buna apreciere a calitatilor fiecarui porumbel Machiel Buijk a realizat scurte viedo-uri cu fiecare porumbel in parte. 

 

DOLLE a fost angajat la 17 etape de maraton si a clasat 17, fiind fara dubiu unul dintre cei mai buni porumbei de maraton care a existat vreodata.

Cele mai bune rezultate obtinute de DOLLE:

1. prov. St. Vincent 1,684 b. (3. Nat. 6,844 b.),

1. prov. Dax 1,032 b. (3. Nat. 3,649 b.),

9. prov. Limoges - 1,610 b.,

12. Nat. St. Vincent - 6,917 b., etc.

Atentie! Porumbeii sunt in  crescatoria Machiel Buijk - Olanda. Transportul din Olanda in Romania costa 140 lei / porumbel si va fi suportat de catre castigator.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
05.11.2018
Super licitatie cu 12 pui 2018 oferiti de Jan Theelen - Olanda

Jan Theelen este cu siguranta unul dintre cei mai cunoscuti maratonisti din Europa. Nu exista an in care porumbei cu sange Theelen sa nu castige macar o etapa importanta de maraton din vest. Maiestria cu care si-a creat propria familie de porumbei a facut sa lase o amprenta uriasa in sportul columbofil mondial, mii de columbofili beneficiind de munca lui Theelen obtinuta  timp de zeci de ani prin multa selectie.

Cu toate ca are o varsta inaintata, inca cultiva cu aceeasi pasiune porumbeii de maraton. Varsta il impiedica sa joace la cel mai inant nivel dar cu toate acestea, sangele de calitate il pastreaza pentru a se bucura de faima concursurilor de maraton si alti columbofili.

In premiera, columbofil.net va ofera prin amabilitatea legendei vii, Jan Theelen un grup superb cu 12 porumbei de mare clasa. Theelen a incercat sa aprecieze cat mai corect sexul porumbeilor dar nu putem garanta 100% de acest aspect!

Va oferim, poate o ocazie unica de a achizitiona porumbei direct din crescatoria Jan Theelen!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Jan Theelen. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta!

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
04.11.2018
Licitatie cu 10 pui oferiti de Ionel Cotlet, din Suceava!

Pentru cei care nu il cunosc, domnul Cotlet Ionel este un columbofil impatimit din judetul Suceava. Desi are aceasta pasiune pentru porumbei de mic copil, planurile dansului au fost altele, nu acelea de a concura cu porumbeii. Pentru ca pasiunea columbofila nu moare nici o data, in urma cu 3 ani, domul Cotlet a luat decizia ca este momentul oportun sa inceapa activitatea columbofila la cel mai inalt nivel. Avand toate atuurile, a achizitionat porumbei de calitate atat de la crescatori din Romania cat si de la crescatori din strainatate. Surprinzator sau nu, rezultatele au aparut imediat., astfel, numele Cotlet Ionel se afla etapa de etapa in fruntea clasamentelor judetene si in top 3 national.
Probabil este cea mai rapida ascensiune pe care am intalnit-o, din primul an in care a concurat reusind sa urce pe poriumul national atat in 2017 cat si, probabil, in 2018 .

O licitatie cu 10 pui adresata iubitorilor de maraton. In aceasta licitatie gasiti multi descendenti din New Laureaat - 1. Int. Barcelona 25,382 porumbei.

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR !
Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Cotlet Ionel. Transportul pana la cumparator costa 50 lei/ porumbel si va fi achitat de catre acesta. Porumbeii pot fi ridicati si personal de catre doritori din Suceava.

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
03.11.2018
Licitatie cu 20 de porumbei Oferiti de Columbodromului Diamond Pigeon-Tg-Frumos

Columbodromul Diamond Tg. Frumos din judetul Iasi a avut prima editie in anul 2018. Proprietarii acestui columbodrom fiind domnii Mancas Vasile si Voicu Vlad, doi tineri pasionati de porumbei care au dat dovada de seriozitate maxima inca din primul an de activitate.

Dupa finalizarea primei editii, toti porumbeii vor fi scosi pe rand la licitatie aici, pe columbofil.net

Ruta de zbor este de la Sud la Nord dovedindu-se extrem de dificila. In consecinta, in prima zi a finalei sosind doar 30 de pui, adevarati invingatori. Primul sosit avand viteza de 820 m/ minut

Semi-finala a fost deasemenea, o etapa dificila unde primul sosit a obtinut o viteza medie de 1,091 m/ minut.

La hot spot 3, primul porumbel sosit a atis viteza medie de 1,056 m/ minut

De aici putem trage concluzia cat de valorosi sunt acesti porumbei.

NU GARANTAM 100% SEXUL PUILOR ! 

Atentie! Porumbeii sunt in Columbodrom Tg. Frumos. Transportul pana la cumparator costa 50 de lei si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii pot fi ridicati si direct de la columbodrom de catre doritori.

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
30.10.2018
Licitatie cu 9 pui 2018 oferiti de Team Vollebregt

Team Vollebregt (sot si sotie) 1 National Marseille 2017 (una dintre cele mai grele etape de maraton din 2017), ofera la licitatie, din nou (dupa licitatiile de anul trecut) un grup de 9 pui 2018, frati, nepoti si fii din starurile crescatoriei. Acest formidabil tandem format din sot si sotie au obtinut rezultate de-a dreptul FORMIDABILE in ultimii 5 ani la concursurile de maraton. Totul a culminat cu castigarea locului 1 National Marseille 1,011 km in 2017!

Pentru o mai buna apreciere, Louis Vollebregt a realizat video-uri cu fiecare porumbel pe care le puteti viziona.  O ocazie ideala pentru iubitorii de maraton si maraton extrem!

http://teamvollebregt.nl/eng/

Atentie! Porumbeii sunt in Olanda in crescatoria Team Vollebregt. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta. Porumbeii se pot expedia in toate resedintele de judet.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
29.10.2018
Super licitatie cu 11 porumbei oferiti de Martin de Poorter - Olanda

Martin de Poorter este unul dintre crescatorii mei preferati din Olanda. Sa joci la cel mai inalt nivel in patria maratonului - OLANDA - este extrem de greu dar nu imposibil cand ai porumbei de super clasa. Datorita prieteniei destul de stranse intre echipa columbofil.net si Martin am reusit sa obtinem din nou un lot de 11 pui extrem de valorosi special selectati pentru site-ul nostru. Mai mult, Martin a realizat si scurte video-uri cu fiecare porumbel pentru a va convinge de calitatea porumbeilor oferiti.

Toti porumbeii din aceasta licitatie au origini de exceptie, Martin afirmand ca oricare dintre ei ar putea deveni un super reproducator prin imperecherile special facute.

Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai bune rezultate obtinute de Martin in 2018

Pau 36e, 42e, 58e National    931 km 3,544 porumbei
Agen Yarlingi 36e National     843 km 4,776 porumbei
Barcelona 144e National     1107 km 3,911 porumbei
St Vincent 60e National        920 km 2,569 porumbei
Marseille 132e National        901 km 2,752 porumbei
Narbonne 40e National         907 km 3,080 porumbei
Perpignan 22e, 98e National 966 km 3,777 porumbei

De 8 ori in top 100 national in cel mai dificil sezon din istoria concursurilor de maraton din Olanda! Canicula si vant din fata etapa de etapa! Superb!

Atentie! Porumbeii sunt in Olanda in crescatoria lui Martin de Poorter. Transportul pana la cumparator costa 140 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta. Porumbeii se pot expedia in toate resedintele de judet.

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
23.10.2018
Licitatie cu 7 porumbei oferiti de Wim Breemen - Olanda

Wim Breemen este un crescator care concureaza de la 100 la 1000 km in campionatul olandez. Desigur, are porumbei diferiti pentru concursurile de o zi fata de cei de maraton. In aceasta licitatie, Wim ofera 7 porumbei cu sange de maraton. Patru dintre ei si-au aratat calitatile reusind cateva clasari bune la etape dificile de maraton.
O licitatie dedicata exclusiv iubitorilor de maraton.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Wim Breemen - Olanda. Transportul din Olanda pana la cumparator costa 140 lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Porumbeii se pot ridica doar din resedintele de judet. 

Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si administratorul site-ului (Vlad Fildan 0742.545.735)

Finalizat pe
08.10.2018
Licitatie cu 8 pui oferiti de J.D. Poortvliet - Olanda

Jacob Poortvliet este considerat unul dintre cei mai buni crescatori din Olanda cand vine vorba de concursurile de o zi (100-700 km). Baza crescatoriei Poortvliet este construita pe porumbei Leo Heremans, De Rauw Sablon. Dirk van Dick, Marijke Vink, G. Koopman.

Poortvliet s-a bazat intotdeauna pe porumbei de calitate pentru a obtine rezultate de top iar acest lucru i-a adus faima in intreaga lume. Iata cateva rezultate obtinute de acesta:

1. National champion young birds
1. National champion one day long distance Eendaagse Fondspiegel cat. 8
1. overall champion combine (not-nominated)
1. overall champion combine (nominated)
1. champion old birds combine (not-nominated)
1. champion one day long distance combine (nominated)
1. champion middle distance combine (nominated)
1. champion youngsters combine (not nominated)
1. acebird one day long distance combine
1. young acebird Long Distance Specialists Club

Oportunitate foarte buna inclusiv pentru iubitorii de columbodroame!

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria J.D. Poortvliet - Olanda.  Transportul din Olanda pana la cumparator costa 120 lei / porumbel si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face cu Dragon Star Curier. Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora! Nu se livreaza la adresa! http://curierdragonstar.ro/

Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si administratorul site-ului (Vlad Fildan 0742.545.735)


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
07.10.2018
Licitatie cu 16 porumbei oferiti de Columbodromul Horodnicul De Sus - Radauti

Columbodromul Horodnic a reusit sa adune un numar de 1200 porumbei la cea de-a doua editie. Columbofili de top din tara si strainatate au fost prezenti in acest an. Sezonul 2018 s-a dovedit a fi, poate, cel mai dificil din istoria columbodroamelor din Romania cu pierderi extrem de mari. Totusi, in aceste conditii dificile s-au evidentiat porumbeii cu caracter, porumbei rezistenti care nu s-au dat batuti. 

Planul de zbor si pentru acest an a fost dificil iar porumbeii au trebuit sa zboare urmatoarele etape:

HS 1. Roman jud. Neamt -130 km
HS 2. Adjud jud. Bacau -220 km
HS 3. Romanu jud. Braila -319 km
Semi Finala Horia jud. Constanta -398 km
FINALA Constanta jud. Constanta -460 km
DERBY Vama Veche jud. Constanta -505 Km

Asadar, cu exceptia locurilor 1-3 finala si 1-3 as, toti puii au participat si la etapa derby 505 km, ca urmare acumuland un numar de 2028 km. zburati cu 4 etape peste 300 km. 

Aceasta licitatie cuprinde printre altii pe:

Loc 1 finala si loc 2 as

Loc 1 As si loc 1 hs 1, 2 semi-finala

Loc 2 Finala

Loc 3 Derby

Etc.

Atentie! Porumbeii sunt in Columbodromul Horodnic. Transportul pana la cumparator costa 30 de lei si va fi suportat de catre acesta. Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii pot fi ridicati si direct de la columbodrom de catre doritori.


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd