RO | EN


 
Utilizator: Vreau un cont
Parola: ... am uitat!
 
Clasamente FNCPR
















   Noutati F. N. C. P. R.
» Mihai Turcanu incheie sezonul competitional 2017 intr-un mod spectaculos.
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» Birzai National 2017 Loc 1 din 4,620 porumbei 1.237 km – Calin Virgil - Braila
» INOVATIE IN FEDERATIA NATIONALA

  Ultimele interviuri
» Fratii Matei – Botosani – 1 National Berlin Yarlingi – 2 National Berlin 2017 - 1169 km
» INTERVIU CU SÎRBU TIBERIU - TIRGU OCNA, jud. Bacau - o crescatorie mica cu rezultate MARI.
» Interviu cu Frank Zwiers - Olanda - un maratonist de top!
» Dublu interviu cu doi zbur?tori de top de la Barcelona! F?r? tabu-uri, f?r? secrete, totul „direct de la surs?” pentru dumneavoastr?!






















Finalizat pe
23.09.2018
Licitatie cu 15 porumbei oferiti de Moraru Daniel - Mioveni, Arges !

Pentru cine nu il cunoaste domnul Moraru Daniel este un tanar columbofil care a investit masiv in porumbei in ultimii ani . Datorita unor probleme personale Daniel a luat decizia de a pune stop columbofiliei pentru cativa ani ! Porumbeii pe care ii gasiti in licitatie sunt de la crescatori renumiti atat din Romania cat si din strainatate cum ar fi: 

Meirlaen Etienne , C.Vermeij, Menne + Tochter ,Vokko Brugge, Paul Popovici , Combinatie Gielen - Cop Fondduiven , Florea Sorin ,Olteanu Cosmin, Glodeanu Silviu , Tanase Adrian , C.A. Rijnberg , Breeding Center, Oancea George , Chiritescu Dragos , Cojanu Irinel , Lemnaru Cristian , Varga Lehel etc. 

Ocazie deosebita pentru iubitorii de fond-maraton cat  si pentru iubitorii de viteza-demifond - columbodrom de a achizitionaporumbei cu origini deosebite ! 

Licitatia totala cuprinde 3 parti a cate 15 porumbei ! 

Vedeta acestei licitatii este o super femela originala Meirlaen Etienne ! 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel (admin Columbofil.net) . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
31.07.2018
Licitatie cu 4 porumbei oferiti de Campionul National Prigoreanu Radu !

Dublu Campion NaÈ›ional la categoria maraton crescător , 9 titluri la nivel NaÈ›ional in ultimi ani toate obÈ›inute la categoria maraton , aliniindu-se la start ,cu o medie pe an de 45 de porumbeii!!! Radu va oferim un grup de 4 porumbei cu origini fantastice.

REZULTATE LA NIVEL NATIONAL LA CATEGORIA MARATON IN ANII 2015,2016,2017

• Loc 1 National Maraton Crescatori Palmares 2 ani 2016
• Loc 1 National Maraton Crescatori Palmares 3 ani 2017
• Loc 2 National Maraton National Tineret 2015
• Loc 2 National Maraton Maturi Palmares 2 ani 2017
• Loc 2 National Maraton Crescatori 2017
• Loc 2 National Maraton Crescatori Palmares 2 ani 2017
• Loc 3 National AS Maraton Maturi Palmares 2 ani 2017
• Loc 3 National Maraton Maturi Palmares 3 ani 2017
• Loc 3 National Maraton Crescatori 2015
• Loc 4 National Maraton National tineret 2015
• Loc 5 National Maraton maturi palmares 3 ani 2017
• Loc 6 National Crescator Maraton 2016
• Loc 13 National Maraton fci maturi palmares 2 ani 2017
• Loc 13 National AS Maraton maturi palmares 2 ani 2017
• Loc 18 National Maraton maturi 2016
• Loc 20 National Maraton maturi palmares 2 ani 2017 etc.

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Prigoreanu Radu . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora

 

Finalizat pe
24.07.2018
Licitatie cu 6 porumbei originali Florea Sorin oferiti de Vlad Fildan - Bihor

In toamna anului 2017 am cumparat toti reproducatorii d-lui Cioban Ilie de la Suceava. Cativa dintre ei au plecat peste hotare iar restul urmeaza sa ii scoatem la vanzare pe columbofil.net

In aceasta licitatie gasiti 6 porumbei superbi din crescatoria Florea Sorin - Bucuresti.

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Pripu Irinel (Dambovita), Irinel se va ocupa de licitatiile din Romania de acum inainte, de aceea porumbeii sunt la el, iar eu (Vlad Fildan) ma voi ocupa de licitatiile din strainatete. Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora.

http://curierdragonstar.ro/locatii


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
19.03.2018
Licitatie cu 13 porumbei oferiti de Dragos Dorneanu

Dorneanu Dragos, parte din trio-ul Magirescu + Ojog + Dorneanu ofera un grup de 13 porumbei cu origini de exceptie pentru concursurile de maraton. Sunt ultimii porumbei ramasi ai lui Dragos pe care ii scoate la vanzare.

O ocazie de exceptie de a achizitiona super sange de maraton!

Atentie! Porumbeii se afla in crescatoria Dorneanu Dragos.  Transportul se face cu Dragon Star Curier, cost 30 lei/ porumbel (transportul va fi suportat de catre cumparator)! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. 


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
18.03.2018
Licitatie cu 9 porumbei oferiti de Fratii Matei - Botosani

Fratii Matei din Botosani ofera la licitatie un grup de 9 porumbei cu origini foarte bune pentru concursurile de fond si maraton.

In licitatie gasiti:

Fiica din 51 Nat. Maraton Tineret 

Fiica din 1 Jud. Fond Tineret Palmares 2017

Fiica Nocturna loc 2 Lebork 6040 porumbei 975 km 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Fratii Matei . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. 

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.
Finalizat pe
06.03.2018
Licitatie cu 14 porumbei ofericiti de Sirbu Tiberiu - Partea a 4-a ULTIMA !

Un jucator de elita la etapele de maraton domnul Sirbu Tiberiu, concureaza alaturi de judetul Vrancea de cativa ani. Din anul 2017 concureaza din nou cu judetul Bacau. Este un mare iubitor al concursurilor de maraton, in special al celor peste 1000 km.

Concureaza cu porumbei foarte foarte putini. Dansul sustine ca maxim 16-18 porumbei sunt suficienti pentru lotul de zbor iar 15-16 pui ii sunt suficienti.

Cultiva porumbei de la celebrii Cobzaru Daniel, Butucanu Stefan, Freialdenhofen, Van de Poel pe care ii incruciseaza.

Rezultatele sale la etapele peste 1000 km. gen Silagalis, Birzai, Gdansk sunt de-a dreptul remarcabile.


Cateva din rezultate la nivel National !!!

1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2014
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2015
1. Nat. Palmares 2 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Gdansk 2016
1. Nat. Palmares 3 ani Birzai 2017
1. Nat. Palmares 4 ani Birzai 2017
4. Nat. AS Maraton 3 ani 2017
4. Nat. Maraton 2015
5. Nat. Maraton Tineret 2011
6. Nat. Maraton National 2015
6. Nat. Maraton Palmares 2011
7. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2017
9. Nat. Palmares 3 ani Maraton 2016
10. Nat. Maraton National Tineret 2012

 

Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Sirbu Tiberiu . Transportul pana la cumparator costa 30 lei/ porumbel si va fi suportat de catre acesta! Transportul se face cu Dragon Star Curier! Porumbeii se pot ridica doar din sediile acestora. Porumbeii se pot trimite si prin alte variante stabilite intre cumparator si Sirbu Tiberiu !

http://curierdragonstar.ro/locatii/


Termenul licitatiei a fost prelungit automat cu 15 minute doar pentru porumbeii la care au fost facute oferte in ultimele 15 minute ale licitatiei.
Costul de transport pentru fiecare porumbel este de 25 RON.

 
    steven.ro created by Stevenson ltd